Društveno odgovorno poslovanje

Deo poslovne filozofije i strategije kompanije Innventa pharm čini i društveno odgovorno poslovanje. Smatramo da se naš uspeh ne meri isključivo poslovnim rezultatima već i učešćem u aktivnostima koje doprinose dobrobiti i blagostanju društva u kome živimo. Deo tih aktivnosti podrazumeva pomoć kompanije Innventa pharm različitim studentskim, humanitarnim i drugim organizacijama.

Šesti vikend volontera

Prošlog vikenda održan je skup 6. vikend volontera u organizaciji Nacionalne Asocijacije Studenata Farmacije – Srbija (NAPSer).

Kompanija Innventa pharm je podržala ovaj skup kroz donaciju i pripremu poklon paketa za sve učesnike.

Vikend volontera je trodnevni projekat koji već šestu godinu zaredom okuplja najistaknutije volontere Javnog zdravlja na nivou Srbije, stručnjake i predstavnike eminentnih kompanija na jednom mestu. Cilj je pružanje najkvalitetnije vannastavne edukacije i unapređenja farmaceutske profesije.

Na skupu su učestvovale i lokalne kancelarije iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Obraćanje Vanje Milošević

Naša koleginica, Vanja Milošević (viši stručni saradnik tima Beograd), je tokom studiranja na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu bila na poziciji nacionalnog koordinatora za Javno zdravlje pri NAPSer-u i lokalni koordinator za Javno zdravlje pri BPSA. Ona je ispred organizacije ovog skupa pripremila video poruku za sve učesnike.

Vanjino obraćanje možete pogledati na našoj Linkedin stranici OVDE.