Mi vam pružamo inventivna
farmaceutska rešenja

Mi vam pružamo inventivna
farmaceutska rešenja

O nama


Innventa pharm je farmaceutska kompanija osnovana 2011. godine sa sedištem u Beogradu.

Osnovna misija naše kompanije je uvođenje i promocija inovativnih farmaceutskih proizvoda – lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata koji imaju klinički dokazanu efikasnost i bezbednost, i koji poštuju stroge kriterijume kvaliteta po kojima smo prepoznatljivi.

Trenutno poslujemo na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Slovačke, sa tendencijom daljeg širenja na tržišta istočne i zapadne Evrope.

Formirali smo jedinstveni Innventa brend portfolio zahvaljujući saradnji sa renomiranim partnerima iz Španije, Grčke, Italije, Argentine, SAD-a…

Poseban fokus je stavljen na terapijske grupe i indikacije iz oblasti urologije, ortopedije, fizijatrije, ginekologije, endokrinologije i ORL.

Innventa timom, koji se sastoji od pažljivo odabranih, visoko profesionalnih, motivisanih i iskusnih stručnih saradnika, rukovodi tim menadžera sa dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji.

Naš tim odlikuje jedinstvena Innventa organizaciona kultura, profesionalni pristup klijentima, partnerima i stručnoj javnosti, i izražen timski duh. To nam omogućava brz rast i dostizanje ambicioznih ciljeva koje sebi postavljamo.