Deo poslovne filozofije i strategije kompanije Innventa pharm čini i društveno odgovorno poslovanje. Smatramo da se naš uspeh ne meri isključivo poslovnim rezultatima već i učešćem u aktivnostima koje doprinose dobrobiti i blagostanju društva u kome živimo. Deo tih aktivnosti podrazumeva pomoć kompanije Innventa pharm različitim studentskim, humanitarnim i drugim organizacijama.

Jedna od organizacija sa kojom sarađujemo je Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju “Dečje srce” u okviru koje funkcioniše i kafe-restoran “Zvuci srca”.

U znak zahvalnosti za našu podršku oni su nam osmislili veoma lepe šolje koje sa radošću koristimo. Na šoljama se nalazi naš i njihov logo kao i logo našeg proizvoda Nattokinn .


O Zvucima srca

Radno-okupacioni centar sastoji se iz tri dela – kafića, kreativne radionice i prodavnice „Srcotvornica“ u kojoj se prodaju proizvodi koje su stvorile osobe sa smetnjama u razvoju uz podršku radnih asitenata. U radnom centru je radno angažovano 15 osoba sa smetnjama u mentalnom razvoju, punih 8 sati dnevno, na poziciji konobara, šankera ili prodavca. Još četrnaestoro njih dolazi, nekoliko puta nedeljno i angažuje se na raznim aktivnostima u radionici. Ovde imaju mogućnost da izraze kreativnost, kao i da provedu vreme na način koji je zabavan i koristan. Oni u saradnji sa radnim asistentima prave razne proizvode od dekupaža, štampaju majice, šolje, hemijske, šiju cegere, torbice, rančiće, prave svećnjake. Učestvuju u celokupnom procesu stvaranja, shodno svojim mogućnostima. Takođe, zajedno sa svojim radnim asistentima uče da održavaju higijenu prostora. To je način na koji stiču dobre navike i postaju odgovorniji.

Pozivamo vas da posetite kafe-restoran „Zvuci srca“

Čuburska 12, 11000, Srbija

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak : 09:00 – 21:00

​​Subota: 12:00 – 20:00