Na polugodišnjem sastanku Innventa Pharm, timu Makedonije uručeno je priznanje za najveći doprinos Innventa kulturi. Innventa Pharm od maja 2021. posluje na tržištu Makedonije. Pored zapaženih rezultata, ovaj tim se pokazao kao veoma kompaktan i predusretljiv kako između sebe tako i sa drugim saradnicima, što je jedan od najvažnijih postulata Innventa kulture.

 

O svom iskustvu u radu za Innventu ali o timu Makedonija, porazgovarali smo sa area menadžerom, Stefčetom Monavčevim:

Koje biste faktore naveli kao važne za uspeh?

Da bi poslovna ideja bila uspešna, nekoliko stvari mora da se uklopi. Počeo bih sa postavljanjem konkretnog cilja. Da bi se do njega došlo, potrebno je mudro izabrati tim i održavati transparentnost sa njim. Moraju se pratiti zahtevi tržišta i potrebe potrošača. Morate biti uporni, strpljivi i uz dobru strategiju i planiranje, vizija će se ostvariti.

Šta nam možete reći o timu Innventa Makedonija?

Tim Innventa Makedonija trenutno broji tri člana. To je tim borbenog duha, kolega iskusnih u svojoj profesiji. Zajedno smo posvećeni izgradnji brenda koji će biti prepoznatljiv u Makedoniji.

Od kada kompanija Innventa posluje na vašem tržištu i da li ste zadovoljni dosadašnjim rezultatima?

Kompanija Innventa počela je sa radom u Makedoniji u maju 2021. U kratkom vremenskom periodu formiran je jedinstveni portfolio koji broji više od dvadeset proizvoda (dodataka ishrani, medicinskih sredstava) klinički dokazane efikasnosti i bezbednosti. Dosadašnji rezultati su odlični, a zadovoljstvo je još veće zbog pozitivnih informacija od potrošača.

Uručenje priznanja

“Zajedno smo posvećeni izgradnji brenda koji će biti prepoznatljiv u Makedoniji.”

Stefče Monavčev, Innventa Pharm Makedonija