U sklopu ambicioznog plana razvoja portfolija u H1 2018 tokom januara Innventa je lansirala nove proizvode na tržišta Srbije, Crne Gore i BiH:

Serapinn® Forte 120.000 SPU

Radi se o proširenju već dobro ustanovljenog brenda Serapinn, ovog puta oblikom koji zahvaljujući duplo jačoj koncentraciji aktivne supstance proteolotičkog enzima serapeptaza predstavlja preparat  izbora kod akutnih stanja jakih infekcija i upala u urologiji, fizijatriji, ortopediji, ginekologiji, ORL, stomatologiji itd.

Dana 6.2, isporučene su na tržište prve količine novog preparata:

Forticolinn®

kojim Innventa obogaćuje svoju paletu preparata namenjenih ortopediji, fizijatriji i reumatologiji. Radi se o još jednom preparatu koji sadrži bioaktivne kolagene peptide i predstavlja inovaciju za zdrave i jake kosti. Forticolinn stimuliše formiranje organskog i neorganskog matriksa kostiju, čime se dokazano povećava gustina kostiju, a smanjuje broj preloma.

Innventa ostaje posvećena rešavanju zdravstvenih tegoba preparatima koji imaju dokazan kvalitet, terapijsku efikasnost i bezbednost i samim tim mogućnost primene i kod najosetljivijih kategorija stanovništva.