LONGUPINN® sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene® i ulja karanfilića koja muškim spoljašnjim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije. Formulacija je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organa u dobrom stanju.

Prevremena ejakulacija

Zašto LONGUPINN®?

  • Jedinstveno prirodno rešenje za odlaganje refleksa ejakulacije

  • Brz terapijski efekat, već od prve doze

  • Produžava zadovoljstvo poboljšavajući kvalitet života oba partnera

  • Lokalna primena omogućava izostanak sistemskih neželjenih efekata

  • Jednostavna primena i visoka komplijansa

  • Bezbedan za dugotrajnu upotrebu

Aktivni sastojci
Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene® (Zanthoxylum Bungeanum)
Ulje karanfilića (Eugenia caryophyllus)
Lubrajel®
Sok lista aloje (Aloe Barbadensis)
Bisabolol
Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene® (Zanthoxylum Bungeanum)
Ekstrakt ploda žutog drveta Zanthalene predstavlja patentom zaštićeni prirodni desenzitizator. Aktivne komponente ekstrakta vrše aktivaciju TRPV1 i TRPA1 receptora. Usled jake stimulacije dolazi do iscrpljivanja receptora usled čega se smanjuje njegova aktivnost – odnosno vrši se desenzitizacija. Na taj način se smanjuje prenos impulsa stimulacije tokm seksualnog odnosa, čime se odlaže refleks ejakulacije.
Ulje karanfilića (Eugenia caryophyllus)
Ulje karanfilića predstavlja prirodni lokalni anestetik. Sastoji se od eugenola u koncentraciji od minimum 80% i β-karofilen 8-18%.
Farmakološka aktivnost eugenola ogleda se u inhibiciji voltažno zavisnih Na+ kanala u perifernim neuronima koji su odgovorni za nocicepciju i sinaptički prenos impulsa. Metil-eugenol se velikim afinitetom vezuje za voltažno zavisne Na+ kanale u perifernim neuronima, čime se smanjuje raspoloživost kanala za aktiviranje i blokira prenos impulsa.
Lubrajel®
Lubrajel® predstavlja patentom zaštićen klatrat gliceril-polimetakrilata, hidrosolubilni prozirni gel sa izuzetnim emolijentnim svojstvima koji povećava užitak tokom seksualnog odnosa i služi kao lubrikant.

Kome je namenjen LONGUPINN®?

  • Pacijentima koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom (primarnom ili sekundarnom)

  • Kao dopunska terapija kod pacijenata sa prevremenom ejakulacijom koji su već na terapiji lekovima

  • Osobama koje imaju potrebu da odlože refleks ejakulaciju u svrhu produženja zadovoljstva

Način primene

PRE UPOTREBE PROMUĆKATI! Aplikovati jednu do dve doze u oblasti penisa i nežno umasirati, 10 minuta pre seksualnog odnosa.

Napomena: Nije neophodno ispirati ga nakon seksualnog odnosa. Sprej nije kontraindikovan kod osoba mlađih od 18 godina. Može se koristiti zajedno sa kondomom i drugim sredstvima kontracepcije. Koristi se po potrebi, a može se primenjivati i svakodnevno u dužem vremenskom periodu.

Vaše ime*

Vaša e-mail adresa*

Predmet*

Vaša poruka*